2011. június 26., vasárnap

Üdülés a Balaton parton - Hotel Residence (Siófok) - Jelenlegi ára: 1 Ft

A siófoki Residence Siófok**** Conference és Wellness Hotelbe szóló utalvány (sorsz: 0161/2011) 3 nap/2 éjszakára szól, 2 fő részére, és 2011. december 20-ig használható fel a szállodával történő előzetes időpont egyeztetést követően a kiemelt időszakok, ünnepi hosszú hétvégék kivételével (a foglaláshoz előzetes időpont egyeztetésre van szükség, mint bármely egyéb foglalás esetén).
 
Az utalvány tartalma:
3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
bőséges reggeli
félpanziós ellátás
Wellness Oázis használat
Nyáron: Residence Beach használat
Külön fizetendő az idegenforgalmi adó (kb. 450 Ft/fő/éj, 18. év fölött).  
A Residence Siófok**** Conference & Wellness Hotel, Siófok város villanegyedében, a Balatontól 100 méterre, a centrumtól 900 méterre található, 54 kényelmes kétágyas szobával, 2 deluxe kétágyas szobával  és 1 lakosztállyal rendelkezik
A nyári időszakban felnőttek és gyermekek egyaránt birtokba vehetik a háztól 100 méterre találhatóBalaton-parti RESIDENCE BEACH-et.
A szálloda strandja közvetlenül a városi szabad strand mellett, több mint 1000 nm -en terül el. Pázsit borítású PRIVÁT partszakaszon napozóágyak, napernyő, napozóstég biztosítja, hogy Ön, akár reggeltől estig nyugodtan napfürdőzhessen, pancsolhasson. Ha a tikkasztó hőségben megéhezik, megszomjazik, a Cocktail-Snack Bárban frissítő ételekkel és italokkal gondoskodunk arról, hogy Ön csak a pihenésre koncentrálhasson.
A modern stílusú kétágyas szobák mindegyike 24-28 m2 alapterületű, kényelmesen pótágyazható, balkonos, légkondicionált, LCD TV-vel, széffel, minibárral, és vezetékes ADSL internet csatlakozással felszerelt.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-24 17:51
. Üdülés a Balaton parton - Hotel Residence (Siófok) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos