2011. július 31., vasárnap

Kipling, Rudyard: A Száz Bánat Kapuja - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Száz Bánat KapujaA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
A nagy angol író terjedelmes életműve a világirodalom egyik legkülönlegesebb és legösszetettebb teljesítménye. Kipling az emberi és nem emberi világ minden apró részlete iránt érdeklődött, nemcsak az indiai természetet, mitológiát és művészetet ismerte bensőségesen - miközben az angol imperializmus lelkes és hangos híve volt -, hanem a modern technikai és ipari civilizáció teljesítményei is lenyűgözték. Ráadásul mindenről pontosan és izgalmasan írt, miközben stilisztikai bravúroknak is számító novellái - az angol irodalomban új hangot meghonosítva - hol a köznép, máskor a különböző dialektusok vagy éppen a gyarmati angol sajátos nyelvein szólaltak meg. A kötet összeállításával a szerkesztő és a fordítók az életmű gazdagságát prezentálják. Olvashatunk hajóstörténetet (Ördög és a mély tenger), misztikus tárgyú szellemhistóriát (Fantomriksa), a gyarmatok és katonák világába elvezető írásokat (Kupidó nyila, Három Katonák). Kipling hitelesen írja le az észak-indiai ópiumbarlangok világát és az ópiumos tudatállapotot (Száz bánat kapuja), miközben a szénbányászat technológiájával, vagy a gőzgépek működésével is tisztában van (A huszonkettesben, Ifjú Ottley, a bátor tanonc). A magyarul korábban nem olvasható húsz rövidprózai írást és a Három Katonák ciklus hét elbeszélését szómagyarázat és a szerkesztőtől, Sári Lászlótól származó utószó egészíti ki. ISBN: 978-963-274-063-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 05:40
. Kipling, Rudyard: A Száz Bánat Kapuja - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Fontos